«

»

Jun 23

PELUANG SEMAKIN TERHAD UNTUK MENJADI CONSULTANT


Assalamualaikum WBT dan salam ceria,

Sedikit pengumuman nak dikongsikan pada post kali ini ialah mengenai pengambilan consultant emas hibah.
Buat masa sekarang masih lagi terbuka untuk orang ramai menyertai sebagai consultant. Tak lama lagi peluang ini akan ditutup kerana terlalu banyak kerumitan timbul seperti pecah amanah, larikan emas orang, beri emas palsu dan banyak lagi perkara yang diluar jangkaan berlaku.

Selain itu, dari segi cara kerja juga , ramai consultant yang dilantik tidak melakukan tugas mereka seperti meningkatkan jualan mereka sebaliknya mereka hanya mendapat komisen dari belian emas mereka sahaja.

Justeru itu, bagi sesiapa yang berminat bolehlah apply sekarang semantara peluang ini masih ada. Perlu diingatkan, Juara Mulia Gold adalah kumpulan bumiputera emas yang menguruskan permohonan belian emas hibah dan membenatu pelanggan mendapat hibah mereka setiap bulan.

Tidak lama lagi, JMG akan mengeluarkan produk baru mereka dalam SILVER yang memberi hibah. Bagi yang belum membuat keputusan untuk membeli emas hibah ini dan inginkan keterangan lebih lanjut, boleh membeli buku “MENJADI JUTAWAN EMAS” yang dikongsikan oleh dua orang usahawan emas menceritakan pengalaman mereka dalam bidang emas.

Boleh dapatkan disini http://www.emashibah.com/buku/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Have A Great Days

Leave a Reply