«

»

May 18

BRUNEI BAKAL MEMPUNYAI PEJABAT RASMI EMAS HIBAH

Pada 13 hb May, kumpulan kami membuat seminar tentang emas hibah buat julung pertama kali di luar negara iaitu Brunei Darusalam. Negara yang tenang dan tidak ada kerisauan sekiranya berjalan di kaki lima sambil memegang emas berbondong-bondong.

Seminar Emas Hibah di Brunei yang pertama kali telah menjemput 80 orang VIP yang ada antaranya dari profesion Bank , Pegawai Kerajaan, Pegawai Tentera, Pesara Pegawai Polis dan lain-lain.

Sambutan memang luar biasa dimana semua yang hadir mendengar seminar buat pertama kalinya begitu positif dan  ini memberikan peluang kepada mereka untuk mempunyai pejabat emas hibah secara rasminya di negara tersebut.

Kami melihat perniagaan emas hibah ini sebagai satu perniagaan yang mempunyai misi dan visi yang jauh dan jangka masa panjang. Kami yakin, dengan adanya pusat pentadbiran emas hibah di Brunei, pelanggan emas yang berada di Sarawak dan Sabah juga berpeluang untuk mendapat pendapatan bulanan dari emas.

Dengan adanya program emas hibah ini, pelanggan berpeluang untuk menyimpan wang mereka dalam bentuk emas dan dalam masa yang sama, taraf ekonomi mereka meningkat.

Rata-rata rakyat Brunei memiliki lebih dari dua buah kenderaan. Dengan adanya pendapatan emas hibah ini, bulanan bayar kereta boleh diambil dari pendapatan emas ini.

Biarpun konsep emas hibah ini sangat luar biasa dan menguntungkan , masih ada  yang memberi pandangan negatif dan banyak skeptikal tentang program emas hibah sebelum ini. Apa yang kami buat ialah kami hanya fokus pada visi kami. Dalam setiap perniagaan tetap ada orang yang mahu dan ada yang tidak. Jadi itu normal.

Visi kami ialah memberi pendedahan tentang peluang pegang emas sambil mendapat keuntungan setiap bulan secara pasif kepada setiap isi rumah.

Dalam sepanjang tahun kami jalankan perniagaan emas hibah ini, banyak rintangan dan dugaan yang kami terima , tetatpi itulah formula dan resepi yang kami adunkan untuk jadikan kejayaan sekarang.

Perjalanan masih lagi jauh. Kami percaya dalam masa 3 tahun, sales $500 juta daripada program emas hibah ini dapat diperolehi. Daripada jumlah tersebut, berapa banyakkah share untuk anda ?

Walaubagaimanapun kami yakin 100% bahawa semuanya akan terjadi dengan izin Allah SWT.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Have A Great Days

Leave a Reply